Ons team

Steven ten Cate

Founder & finance

Samen met Reinoud en Thomas ben ik medeoprichter van HuisHurenIbiza. In 2012 heb ik een jaar op het eiland gewoond en nu stuur ik ons team in Amsterdam en Ibiza aan en vlieg ik veel op en neer tussen beide oorden. Ibiza vind ik geweldig. Leuke restaurantjes, afgelegen stranden, af en toe naar een mooie club, rotsklimmen in het noorden of met een bootje richting Formentera om te kitesurfen. Dit eiland heeft het in mijn ogen allemaal!

Reinoud ten Cate

Founder & operations

Ik zit regelmatig op het eiland om huizen te bekijken, eigenaren te spreken, en van het mooie eiland te genieten, maar ik werk voornamelijk in Amsterdam op ons kantoor. Ik heb een achtergrond als bedrijfskundige, heb veel gereisd, en heb sinds een paar jaar van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik ondersteun het team op Ibiza, en bedenk constant hoe we ons bedrijf kunnen blijven verbeteren.

Thomas van der Bruggen

Founder & marketing

Ik ben vooral bezig met de optimalisatie, ontwikkeling en marketing van ons bedrijf en onze websites. Het designwerk en alle bijkomstigheden neem ik ook voor mijn rekening. Graag maak ik foto’s op Ibiza voor onze websites en onze social-mediakanalen. Het mediterrane klimaat, gecombineerd met de heerlijke stranden en restaurants maken Ibiza voor mij een perfect eiland!